Ochrana osobních údajů a jejich zpracování

Základní ustanovení

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, budou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zpracovatelem osobních údajů je Veronika Alexová, IČ 87823314, se sídlem Myslbekova 1381/12a, Jeseník, 79001 (dále jen “Správce”).

Ochraně osobních údajů věnujeme velkou pozornost a nakládáme s nimi v souladu s uvedeným zákonem.

Co jsou vaše osobní údaje

Veškeré informace, které standardně zaznamenávají webové servery – IP adresa, webová stránka ze které nás navštívíte, stránky které u nás navštívíte, datum a míru času, který u nás strávíte. Další osobní údaje, jakými je jméno, příjmení, e-mailová adresa a telefonický kontakt, se zaznamenají tehdy, pokud je nám poskytnete vyplněním a odesláním kontaktního formuláře. Odesláním kontaktního formuláře tak automaticky dáváte souhlas se zpracováním těchto osobních údajů.

Máte právo na přístup k osobním údajům, které se vás týkají, jejich opravu, výmaz (právo být zapomenut), omezení, vznesení námitky nebo odvolání souhlasu se zpracováním vašich údajů, a to prostřednictvím zaslání žádost na e-mail: info@veronikaalexova.com.

Účely zpracování osobních údajů

Vámi poskytnuté osobní údaje Správce používá pro zpracování vašeho dotazu, odeslaného kontaktním formulářem.

Vaše osobní údaje Správce uchovává po dobu dvou let, pokud jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Bezpečnost vašich osobních údajů

Správce přijímá veškerá vhodná technická a bezpečnostní opatření k ochraně vašich údajů vedených u nás, proti jejich ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob. Správce přijímá k ochraně osobních údajů technická opatření k zamezení zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. Vaše údaje Správce neposkytuje žádným třetím stranám.

Cookies

Správce využívá vaše osobní údaje (Cookies) k účelům technické správy webových stránek. Cookie jsou malé soubory, které vaše informace ukládají v prohlížeči a díky něm může webová stránka správně fungovat. Naše stránky využívají jen nutné (esenciální) cookies, důležité pro základní funkčnost webu, a ostatní (nekategorizované) cookies.

Pokud si nebudete přát povolení ostatních cookies pro vaši návštěvu, můžete je vypnout nebo přenastavit, a také zkontrolovat jejich správnost, s pomocí vašeho internetového prohlížeče. Pro další informace o souborech cookies na našich stránkách si prosím přečtěte Zásady používání souborů cookies.

Zeptejte se